Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Neem contact op

Wil je meer informatie over de activiteiten van Sensibel Academie?
Neem dan gerust contact op met Sandra Valk!

E-mail: info@SensibelAcademie.nl of Sandra@SensibelAcademie.nl
Telefoon Sandra: 06-53547643
KvK nr: 24435495
BTW nr: NL001640738B32

Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn maakt onderdeel uit van Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn. Alle activiteiten van Sensibel Academie worden vanuit het centrum gegeven. Ook is de praktijk van Sandra Valk gevestigd in het centrum. https://CentrumSensibel.nl/

De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Er is een trein- en busstation  op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Adres Centrum Sensibel
Johan Jongkindrade 285c
2908 CC in Capelle aan den IJssel
E-mail: centrumsensibel@gmail.com

Let op: De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand tegenover de uitgang van het NS station. De entree bevindt zich op de begane grond aan een plein. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.

Wegonderbreking: De Burgermeester van Dijklaan is tot ongeveer februari 2022 gesloten. Mensen die met de auto vanuit Rotterdam of de A12 komen, kunnen het pand het beste bereiken vanaf de Hoofdweg. Na de Praxis sla je rechtsaf naar de Burgermeester Schalijlaan. Daarna kun je de GPS weer volgen.

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

 


Of gebruik het contactformulier

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw bericht*


  Route & Bereikbaarheid

  De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

  Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Overal rondom het pand kun je gratis parkeren.