Blijf op de hoogte van nieuws en inspirerende activiteiten.

En ontvang gratis tips om je bewustzijn en energie te verhogen.

Neem contact op

Wil je meer informatie over de activiteiten van Sensibel Academie? Neem dan gerust contact op met Sandra Valk of één van haar collega’s.

E-mail: centrumsensibel@gmail.com
Telefoon Sandra: 06-53547643
Rabobank IBAN: NL89 RABO 0117 0899 66
KvK nr: 24435495
BTW nr: NL136097182B01
AGB code zorgverlener Sensibel Praktijk: 90041174
AGB code praktijk Sensibel Praktijk: 90050024

Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn maakt onderdeel uit van Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn. Alle activiteiten van Sensibel Academie worden vanuit het centrum gegeven. Ook Sensibel Praktijk is gevestigd in het centrum.

Adres Centrum Sensibel
Johan Jongkindrade 285c
2908 CC in Capelle aan den IJssel

Let op: De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand tegenover de uitgang van het NS station. De entree bevindt zich op de begane grond aan een plein. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.


Of gebruik het contactformulier

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw bericht*


Route & Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Overal rondom het pand kun je gratis parkeren.