Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Over ons

Bij Sensibel Academie kun je terecht voor de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut, verkorte specialisaties en los te volgen trainingen op het gebied van Healing en Bewustzijn. De activiteiten zijn zowel voor mensen die vooral zichzelf willen ontwikkelen, als voor (aankomende) professionals. De activiteiten zijn op het gebied van (zelf)healing, intuïtieve- en spirituele ontwikkeling, bewustzijnsontwikkeling, kwantumbewustzijn, reading & mediumschap, coaching en energetische therapie.

Oprichtster, therapeut en docent Sandra Valk kwam er op een gegeven moment achter dat haar tot dan toe moeizame leven met een indrukwekkende ziektegeschiedenis, haar niet zomaar was overkomen. Ze ontdekte dat ze dit in beginsel allemaal zelf had gecreëerd, alleen was ze zich daar niet bewust van geweest. Toen zij eenmaal begon te begrijpen op welke manier zij haar realiteit kon veranderen, is haar ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen. Sandra heeft eerst zichzelf genezen en vervolgens is zij haar kennis en ervaring over gaan brengen op anderen.

Sandra geeft les binnen verschillende modules en activiteiten. Daarnaast kun je ook terecht voor individuele sessies en trajecten.

Ook nieuwetijdsjongeren kunnen terecht bij Sandra, maar dan vanuit Centrum Sensibel.
Kijk HIER voor het aanbod voor jongeren.

Wil je meer lezen over de ontwikkeling van Sandra op weg naar zelfgenezing? Meer over Sandra


Sensibel Centrum & Academie

Sandra heeft afgelopen jaren de opleiding Energetisch zelfheling therapeut ontwikkeld en inmiddels geven er naast haarzelf 7 andere docenten les binnen de opleiding.

Medio 2018 heeft zij de deuren van Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn geopend. Ook andere  ondernemers zijn werkzaam in de mooie zalen en de praktijk van het pand.

Eind 2019 heeft Sandra Sensibel Academie in het leven geroepen. Trefwoorden van de academie zijn healing, energie- en bewustzijnsverhoging, de wet van aantrekking, kwantumfysica, zelfgenezend vermogen, zelfrealisatie, creatie en manifestatie.

Hoewel kennisoverdracht en theorie een rol spelen, zijn de activiteiten vooral ervaringsgericht. (Geleide) meditatie, visualisatie en oefeningen zijn de leidraad binnen alle activiteiten.

Als je gewoontes wilt veranderen, dan is oefenen natuurlijk altijd van groot belang. Denk maar aan een kind wat leert lopen. Als het eenmaal geleerd is, dan hoef je er niet meer over na te denken. Gelukkig is oefenen met het creëren van jouw nieuwe realiteit niet vervelend. Als je eenmaal begint te zien wat voor wonderen je allemaal kunt bereiken, dan wil je niet anders meer!

Wil je weten wat Sensibel Academie voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sandra Valk of kom naar één van de open dagen.

Neem contact op Het team