Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Overige activiteiten

Naast de opleiding tot Energetisch Zelfheling therapeut, de verkorte specialisaties en trainingen worden er nog een aantal andere activiteiten vanuit Sensibel Academie en Centrum Sensibel gegeven.

Meditatie & Creatie avonden
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om je met gelijkgestemden bezig te houden met meditatie, creatie en het verhogen van je bewustzijn en frequentie. Enige ervaring met geleide meditatie is wenselijk, maar de avonden zijn ook toegankelijk voor mensen die gewoon eens willen kennismaken met meditatie en bewustzijn.

 

Open Healing avonden

Tijdens deze regelmatig terugkerende avonden kun je terecht voor een groepshealing en een (korte) individuele healing. De healers zijn docenten en deelnemers van Sensibel Academie.

 

Familie Opstellingen

Iedere 2e vrijdagavond van de maand kun je als deelnemer en/of als vragensteller deelnemen om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken. Deze avonden met opstellingen zijn o.l.v. Bianca Meijsen.

 

Oefendagdelen voor therapeuten, healers en mediums (i.o.)

Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, reading, sessies en demonstraties.

 

Energetische zelfheling therapie en healing – Sandra Valk
Mensen met emotionele klachten en fysieke klachten of aandoeningen kunnen bij Sandra terecht voor bewustzijnscoaching, healing, energetische therapie en begeleiding bij zelfgenezing. Daarnaast kan Sandra jou begeleiden bij bewustzijnsontwikkeling en bij vragen op het gebied van kwantumbewustzijn, bijzondere spirituele ervaringen en de shift van de 3e naar de 5e dimensie.

 

Coaching en begeleiding van spirituele jongeren vanaf 11 jaar
Jongeren vanaf 11 jaar kunnen ook bij Sandra Valk terecht voor individuele sessies en trajecten. Ben jij of ken jij een jongere met spirituele vragen? Wil je weten hoe je kunt omgaan met jouw gevoeligheid (HSP)? Heb je bijzondere spirituele ervaringen en heb je hier vragen over? Grote kans dat Sandra je kan helpen!

 

Reïncarnatie/vorige levens sessie in groepsverband

Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? Wil je een doorkijkje in jouw vorige levens en je huidige leven van ‘bovenaf’? Geef je dan op voor deze groepssessie o.l.v. Sandra Valk!

 

Workshops voor gevoelige jongeren van 12 t/m 18 jaar
Sensibel biedt ook activiteiten voor nieuwetijdsjongeren en hoog sensitieve jongeren. De jongeren gaan aan de slag met meditatie en visualisatie, energie voelen en lezen, contact maken met gidsen en andere energieën uit de fijnstoffelijke wereld en met thema’s zoals de kracht van gedachten, energiemanagement, reïncarnatie en nog veel meer.