Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Reacties van klanten

Ik heb de opleiding Energetisch zelfheling therapie bij Sensibel Academie gevolgd. Allereerst ben ik enorm gegroeid door deze opleiding. Naast heel veel kennis die door Sandra en de andere docenten overgebracht wordt, ga je tijdens de lessen ook veel aan de slag met het geleerde door middel van oefensessies welke je aan elkaar geeft. Hierdoor leer je iets goed in de praktijk te brengen en draagt het ook bij aan je eigen ontwikkelingsproces. Ik hoop al het geleerde weer te kunnen overbrengen aan mijn klanten, zodat we allemaal ons leven kunnen leiden waar we ten diepste naar verlangen.

Laura

In verband met fysieke klachten, o.a. door fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, stress etc kwam ik  bij Sensibel terecht. Sandra heeft mij behandeld en al bij de 1e sessie was er verbetering. Ook werd al snel duidelijk wat de achterliggende oorzaak was van mijn pijn. Daarna ging het stukken beter en was ik ook gemotiveerd om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Na een paar sessies ben ik bij Sandra verder gegaan met het eerste deel van de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Hier heb ik ook veel geleerd. Ik beveel Sandra van harte aan.

Ina

Ik heb nu een aantal sessies bij Sandra gevolgd en iedere keer als ik naar huis ga voelt het als een verademing! Door de sessies bij Sandra leer ik steeds beter te ontspannen en hoe ik kan omgaan met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik merk dat ik steeds beter aanwezig ben in mijn lichaam en daardoor krachtiger en zelfverzekerder in het leven sta. Ook leert ze mij om te gaan met de pijnklachten die ik ervaar van endometriose. Ze geeft fijne tools mee zodat ik er ook thuis gericht mee aan de slag kan gaan. Ik ervaar Sandra als een warme en liefdevolle persoon waar je ook zeker mee kan lachen. Er hangt een lekker ontspannen sfeertje en daardoor kan ik gewoon mezelf kan zijn tijdens onze gesprekken. Hierdoor merk ik dat ik samen met haar steeds meer de diepte in kan gaan tijdens de meditaties en dat ik meer ruimte kan geven aan bepaalde gevoelens en emoties. Dank je wel Sandra voor de fijne sessies!

Kim

Nu net de eerste module van de opleiding energetisch zelfheling therapeut afgerond. Een ervaring die je iedereen zou aanraden om mee te maken in je leven. In een korte tijd wordt je je bewust van je onderbewuste en wat dit wel niet allemaal voor je regelt in het dagelijks leven zonder dat je daar controle over hebt. Dan heb ik het niet alleen over je tanden poetsen of rijden naar je werk. Maar vooral de emoties, gevoelens en gedachtes die zich in een oneindige cirkel binnen in jou afspelen. Wat ik heb geleerd in het eerste deel van deze opleiding is dat wanneer je je bewust wordt van je onbewuste programma, je weer opnieuw aan dit programmaatje kan sleutelen.

Mijn dankbaarheid is groot voor Sandra & Jacqueline en de assistenten die je op een super fijne manier begeleiden bij het bewustwordingsproces. Voor mij voelen de beperkingen die ik me in het verleden heb opgelegd weer als mogelijkheden. Op naar het volgende deel!

Anoniem (man)

De training BMSO vond ik inspirerend, bijzonder en zeer waardevol. Ik ben door de training ook bijna dagelijks gaan oefenen met het mediteren, iets wat na mijn minfdulness training niet was gelukt en nu veel meer als vanzelf ging. Er lijkt een direct verband te zijn tussen de tijd die ik neem in een week voor het mediteren en bewuste aandacht voor mijn ervaringen en hoe goed ik mij voel. Het heeft mij enorm veel gebracht in een tijd waarin ik eigenlijk zelf niet zo goed meer wist hoe ik weer positiviteit kon terugvinden en weer in de flow van het leven kon komen.

Anoniem (vrouw)

Ik volgde Sensibel al wat langere tijd via Facebook. Na de open dag besloot ik mij op te geven voor de training bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling. Echt een aanrader als je wilt werken aan je eigen bewustwording en wilt leren mediteren. Er hangt een fijne sfeer in het Centrum Sensibel.

Gwen

Ik kom sinds een aantal maanden bij Sensibel en dit voelt als thuiskomen bij mezelf. Door Sandra Valk en Jacqueline van Wijk leer ik steeds meer over mijn eigen ZIJN. Dit heeft als gevolg dat ik zichtbaarder ben geworden en meer ben gaan leven vanuit mijn eigen kracht. Ik voel me sterker en krachtiger dan ooit en hoor ook uit mijn omgeving dat ik ben veranderd. Hoe mooi is dat!

Karin Blommers

Het volgen van de trainingen bij Sensibel heeft mij veel gebracht. Ik ben weer gaan voelen, en weet nu hoe ik mijn eigen overtuigingen kan transformeren. Ook ben ik door docent Jacqueline vanuit een ander perspectief naar dingen gaan kijken. Dit maakt dat ik steeds beter weet wie ik ben, wat ik wil en hoe ik kan creëren.
Na de open dag en de healing training was het voor mij snel duidelijk dat ik de opleiding tot energetisch zelfheling therapeut wilde gaan doen. Dit kwam voor mij precies op het juiste moment. De opleiding biedt mij veel inzichten in mijn eigen proces en tegelijkertijd leer ik hoe ik anderen kan gaan begeleiden in hun proces.
Het mooie bij Sensibel is dat je de trainingen ook los kunt volgen. En er worden naast de trainingen andere mooie avonden georganiseerd waardoor het risico bestaat dat je continue blijft terugkomen 🙂 Tevens kan ik een 1:1 sessie bij Sandra aanbevelen. Ze is down to earth en tegelijkertijd heeft de sessie veel diepgang. Ik kijk uit naar de rest van de opleiding.

Liefs Laura

In september 2019 ben ik begonnen met de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Inmiddels ben ik op de helft van deel 1 van de opleiding , waarbij je in een prettige omgeving leert om je eigen patronen , belemmeringen en emoties te herkennen en te doorgronden om zo de beste versie van jezelf te kunnen worden. Ik vind het een fijne indeling van de opleiding. In 3 delen verzamel je de juiste bagage om uiteindelijk zelf mensen te kunnen gaan begeleiden. Ik heb inmiddels lessen gehad van Sandra Valk en Jacqueline van Wijk. Ik vind hen beide heel verschillend maar allebei even goed en betrokken bij ons eigen proces.

Nicolette

Als je je aangetrokken voelt tot een opleiding/module, ga naar de open dag en ervaar het zelf. Voor mij was het een bijzondere ervaring en ik ging zo licht als een veertje naar huis. Ik ben inmiddels gestart met de opleiding EZHT en ervaar verwondering en plezier in deze ontdekkingsreis.

Caroline

Sensibel is een fijne plek met sfeervolle ruimtes. Ik volgde bij Sandra Valk een dag over de hersengolven en bewustzijnsontwikkeling. Een inspirerende dag, met een mooie afwisseling van theorie en ervaren.

Brenda

Ik ben ruim 2 jaar geleden een open dag binnengestapt bij Sensibel. Ik heb in eerste instantie de training Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling gevolgd alsmede de training Reading en Mediumschap basis. De training BM&SO volgde ik voor mijn persoonlijke groei. Deze training werd door Sandra en Jacqueline gegeven. Het heeft mij erg geholpen te kunnen omgaan met bepaalde dingen die zich toen in mijn leven afspeelde. De training Reading en Mediumschap basis heb ik gevolgd om te kunnen integreren in mijn praktijk. Ik heb hier heel veel aan gehad en pas de tools met veel plezier toe in mijn werk. Ik heb les gehad van Sandra en van Elisabeth. Toen deze trainingen afgelopen waren heb ik besloten in te stappen in de opleiding tot energetisch zelfheling therapeut, omdat ik dacht hier het meeste aan te hebben met betrekking tot mijn werk. De keuze was overigens toch moeilijk, want de opleiding van Elisabeth spreekt mij ook enorm aan. Oftewel voorlopig zijn ze bij Sensibel nog niet van mij af. Stuk voor stuk werken alle docenten die ik heb mogen ervaren met enorm veel passie voor het vak. Ik ben blij dat ik destijds deze stappen heb genomen.

Laura van der Heul

Bij Sandra Valk van Sensibel heb ik de laatste jaren de cursussen op het gebied van healing, reading en mediumschap met veel plezier gevolgd. Naar aanleiding van de cursussen en de persoonlijke begeleiding van Sandra ben ik veel meer in mijn kracht komen te staan. Dit heeft verregaande positieve invloed op het persoonlijk welzijn en op gebied van het werk is dat o.a. daardoor ook veel verder gaan stromen. Als ik daaraan (terug) denk wordt ik er altijd blij van!

Theo van der Knaap

Momenteel volg ik de opleiding Energetisch zelfheling therapeut. Voordat ik mij ingeschreven heb voor deze opleiding heb ik een goed gesprek gehad met Sandra Valk. Zij heeft mij hierin geadviseerd. Het meest positieve wat ik tot nu toe heb geleerd in de opleiding is dat ik de tijd mag nemen om te leven. Rustig aan is het meest positieve wat mij in korte tijd veel gebracht heeft in mijn leven. De docenten Sandra en Jacqueline van wie ik les krijg, nemen de aandacht, de tijd en verzorgen de opleiding op een zeer professionele manier. Ik zou het niet anders willen en raad een ieder die dieper een kijkje zou willen nemen in zijn of haar ziel en of een ander zou willen helpen met welk probleem dan ook, aan om zich zeker aan te melden bij Sensibel.

Liefs Ashna

Na een korte telefonische intake ben ik in mei 2019 bij Sandra Valk gestart met de training ‘Hersengolven & Bewustzijnsontwikkeling’. Dit heb ik als een leerzame en interessante dag ervaren. Aansluitend ben ik twee dagen de training ‘Healing Energetisch’ in juni 2019 gaan volgen en werd enorm blij van deze training; het gaf mij een enorme boost om mijzelf nog verder te ontwikkelen op spiritueel gebied. Beide trainingen werden gegeven door Sandra Valk en zij is een enthousiaste en fijne vrouw, waar ik enorm veel van heb geleerd. Sandra weet waar ze over praat (kundig) en ik vind haar warm, lief en grappig.

In het najaar 2019 ben ik gestart met de training ‘Healing Spiritueel’, een vervolg op de training ‘Healing Energetisch’ en daarnaast de training ‘Reading en Mediumschap’. Ik ervaar de trainingen het als een soort speelveld; theorie en veel oefeningen komen aan bod. Door het volgen van al deze trainingen, heb ik mijn zelfvertrouwen enorm vergroot. Dit komt met name door de kennis en de ervaring, welke ik heb opgedaan tijdens de trainingen. Ik voel mijzelf krachtiger en meer open naar de buitenwereld toe en voel mij positiever dan voordat ik ben gestart met deze trainingen. De healing trainingen heb ik bij Sandra gevolgd en de training ‘Reading en Mediumschap’ bij Elisabeth Bieze-Veerbeek. Ook de begeleiding van Elisabeth ervaar ik als positief. Elisabeth heeft een fijne en warme persoonlijkheid en bij zowel Elisabeth als Sandra voel ik mij op mijn gemak en zeer welkom. Kortom, ik heb geen spijt wat ik tot nu toe heb gevolgd aan trainingen bij Centrum Sensibel en het heeft mij qua persoonlijke ontwikkeling een dosis positiviteit gegeven. Door deze ervaring weet ik nu zeker dat er meer is tussen hemel en aarde. Naar dat stukje ben ik al heel lang op zoek en dat is nu bevestigd.

Dank je wel Sandra en Elisabeth; ik ben een blijer mens geworden!

Ursula van Os

De opleidingen die ik bij Sandra heb gevolgd hebben mijn leven veranderd. De sfeer is altijd ontspannen en fijn en ik heb zoveel geleerd wat ik in de praktijk toe kan passen. Het heeft ertoe geleid dat ik mijn hele leven heb omgegooid en me nu vooral focus op energiewerk en het creëren van je eigen werkelijkheid! Ik had nooit kunnen dromen dat dit zo’n impact zou hebben. Heel erg dankbaar!

Sascha Mols