Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Team

Het team van Sensibel Academie bestaat uit professionals met verschillende achtergronden. Sommige docenten werken ook als therapeut vanuit het centrum.

Sandra Valk

Sandra is eigenaar van Centrum Sensibel en Sensibel Academie en tevens bewustzijnscoach, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent. Zij heeft de opleiding Energetisch zelfheling therapeut ontwikkeld en geeft zelf les binnen verschillende modules van die opleiding. Ook heeft Sandra het programma voor zelfheling ontwikkeld en maakt zij onderdeel uit van dit team. Daarnaast kun je bij Sandra in haar praktijk terecht voor individuele bewustzijnscoaching, healing, energetische zelfheling therapie en spirituele ontwikkeling. Ook jongeren zijn welkom bij Sandra. Contact: sandra@sensibelacademie.nl of 06-53547643.

Lees meer...

Sascha Mols

Sascha heeft medio 2019 haar eigen bedrijf als Well Being Artist opgericht. Sascha knipt haren, geeft massages, healing en energetische zelfheling therapie. Sascha heeft eerst zelf de opleiding tot Energetisch zelfheling therapeut afgerond. Inmiddels is zij docent van verschillende modules van die opleiding. Daarnaast maakt Sascha deel uit van het team van het Programma voor zelfheling. Contact: saschamols@gmail.com of 06-12480687.

Lees meer...

Jacqueline van Wijk

Jacqueline is gediplomeerd voetreflexPlus-therapeute, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent. Jacqueline is docent van de modules Bewustwording aan de hand van de elementen, Reis door de chakra’s en Cliëntbegeleiding zelfheling. Deze modules maken onderdeel uit van de Opleiding Energetisch zelfheling therapeut, maar de eerste 2 modules zijn ook te volgen als losse training. Daarnaast maakt Jacqueline deel uit van het team van het Programma voor zelfheling. Contact: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191.

Lees meer...

Sanne van Rossen

Sanne richt zich In haar praktijk Natural voor Fysiotherapie & Bewustzijn op zowel de fysieke, als de mentale, emotionele en spirituele aspecten van de mens. Bij Sensibel Academie begeleidt Sanne de training Healing van het innerlijke kind. Ook maakt Sanne deel uit van het team van het Programma voor zelfheling. Contact: info@praktijk-natural.nl of 0643525451.

Lees meer...

LulaKai Smit

Lula is oprichtster van Secret Earth Child; een platform voor nieuwe ideeën & informatie om te verenigen, healen, inspireren, motiveren en bewustzijn. Lula’s stijl van begeleiden bestaat uit een combinatie van oude en nieuwe wijsheden & healing technieken, met de focus op schaduwwerk, liefde & relatie coaching en innerlijk kind werk. Bij Sensibel Academie geeft Lula les in de training ‘Healing van het innerlijk kind’ en ‘Shadows, Surrender & other Scary stuff’. Daarnaast maakt Lula onderdeel uit van het team van het Programma voor zelfheling. Contact: lalulakai@gmail.com of 06-45604983.

Lees meer...

Martin Doolaard

Martin (1955) is coach en trainer en expert op het gebied van inspiratie, energie en emoties, weerstand en flow. Hij werkt vanuit zijn eigen bedrijf Natuurlijk Geïnspireerd. Bij Sensibel Academie is Martin de eerste mannelijke docent en wel van de training Coaching & Communicatievaardigheden. Deze training maakt als module onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut maar je kunt ook los deelnemen. Contact: info@natuurlijkgeinspireerd.nl of 06-19937380.

Lees meer...

Elisabeth Veerbeek

Elisabeth Veerbeek is een ervaren medium, spirit- en psychic artist en docent. Vanuit haar artstudio, gevestigd in Rotterdam, maakt ze haar kunst. Ook is Elisabeth beschikbaar voor online coaching. Ze biedt vanuit Centrum Sensibel haar eigen ontwikkelde jaartraining The creative medium aan. Daarnaast is Elisabeth ook docent van de trainingen Reading en Mediumschap basis en Mediumschap mixed levels. Contact: info@elisabethveerbeek.com of 06-18553490. Website: www.elisabethveerbeek.com

Lees meer...

Marlon Brammer

Marlon heeft sinds 2013 haar eigen praktijk Inner Self Training in Haarlem. Daar geeft zij diverse workshops, cursussen en individuele sessies vanuit de bewustzijnsmethode ‘Moeiteloos Helen’. Marlon heeft opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, hypnotherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie en diverse Reikivormen. Sinds medio 2019 voert zij ook praktijk vanuit Centrum Sensibel. Door Sensibel Academie is Marlon benaderd om de module ‘Moeiteloos coachen en pijnbevrijding’ te geven.
Contact: info@innerselftraining.nl of 06-19424612.

Lees meer...

Bianca Meijsen

Bianca (1970) is hypnotherapeut en regressietherapeut, leefstijl coach en tranceformatie trainer. Sinds 2020 voert zij praktijk vanuit Centrum Sensibel en geeft zij haar eigen trainingen. Bij Sensibel Academie is zij docent van de modules Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden, Direct toepasbare therapeutische technieken en Een eigen praktijk. Tevens geeft zij de bijscholing Systemisch Coachen en Opstellingen. Daarnaast maakt Bianca deel uit van het team van het Programma voor zelfheling. Contact: info@biancameijsen.nl of 06-44504578.

Lees meer...