Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Bianca Meijsen

Bianca (1970) is hypnotherapeut en regressietherapeut, leefstijl coach en tranceformatie trainer. Tevens is zij auteur van het boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out – Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd“. Sinds 2020 voert Bianca praktijk vanuit Centrum Sensibel en geeft zij haar eigen trainingen.

Bij Sensibel Academie is Bianca docent van de modules ‘Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden’, ‘Direct toepasbare therapeutische technieken’ en ‘Een eigen praktijk‘. Deze modules maken onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut.

Tevens geeft zij de bijscholing Systemisch Coachen en Opstellingen.

Daarnaast maakt Bianca deel uit van het team van het Programma voor zelfheling.

Contact: info@biancameijsen.nl of 06-44504578.
Website: biancameijsen.nl

Bianca is altijd al nieuwsgierig geweest naar waarom mensen doen wat ze doen. Naast de psyche van mensen heeft zij een voorkeur voor werken met energieën. Zo fascineert het haar elke keer weer waarom de één wel ziek wordt en de ander met vergelijkbare ervaringen en symptomen niet ziek wordt. Of waarom de één wel succesvol wordt en de ander niet. Dat, naast haar drive om het beste uit zichzelf en haar omgeving te halen, heeft geresulteerd in haar eigen bedrijf Expect a Miracle Training & Co sinds 2005.

Bianca heeft zich gespecialiseerd in stress- en burn-out klachten met name bij moeders. Moeders die zich niet nog een burn-out kunnen veroorloven, vinden hierover meer informatie op haar website van ‘Meer dan Mama‘.

Methodieken waar Bianca onder andere mee werkt zijn:

 • Hypnotherapie & Regressietherapie,
 • NLP & Systemisch Werk (=Familie Opstellingen),
 • Innerlijk Kind Werk & Voice Dialogue,
 • Lichaamsgericht Werk en Energie Werk,
 • Mindfullness & Meditatie,
 • Ademtherapie & Aromatherapie.

Als trainer binnen haar eigen bedrijf geeft zij les in:

 • “Hormonen of Burn-out” Instagram training
 • “Realiseer Jouw Droomleven na een burn-out” training op locatie Centrum Sensibel
 • “De Grens Voorbij” opleiding voor coaches/therapeuten
 • Familie en/of Werk Opstellingen op locatie Centrum Sensibel

Daarnaast is Bianca ook werkzaam als docent bij TranceArt Academie voor de opleidingen:

 • Hypnose en Regressie Therapeut tijdens de modules:
  • NLP in jouw praktijk
  • Hypnotherapeutische technieken
 • Psychosociale Basiskennis tijdens de modules:
  • Psychologische Basiskennis
  • Communicatieve vaardigheden en Attitude vorming

Over Bianca

Zolang als zij zich kan herinneren, nam ze meer waar dan haar omgeving. Als klein kind kon ze iemand aanstaren zonder diegene echt te zien, vanwege alle kleuren en vormen die ze waarnam.  Ook kon ze enorm veel vragen stellen over het hoe en waarom iemand deed wat zij deed, tot frustratie van school waardoor op elk rapport stond ‘ze is te snel afgeleid en ze praat teveel’.

Die nieuwsgierigheid om te begrijpen hoe deze aardse wereld in elkaar zit, is gebleven met als gevolg dat Bianca is gespecialiseerd in generalist zijn, oftewel zij is van vele markten thuis. Mede ingegeven door haar burn-out in 1999 op haar 29e is zij zich in allerlei methodieken, therapieën en leefwijzen gaan verdiepen. In eerste instantie om te herstellen en te ontdekken wat een burn-out is en hoe deze te voorkomen. Vervolgens om vooral anderen te helpen hun eigen dromen waar te maken middels een holistische werkwijze.

Visie en missie

Bianca: “Mijn drive is om het beste uit mijzelf en anderen te halen. Daarbij ben ik er van overtuigd dat dit alleen kan wanneer we gebruik maken van ons Hart, Hoofd, Lichaam en Geest. Eigenlijk komt hier ook nog Energie bij. Vooral vrouwen lijken zich te blijven aanpassen aan de omgeving terwijl hun eigen kwaliteiten zo nodig zijn. Burn-out lijkt een epidemie van deze tijd te zijn die vooral bij vrouwen plaatsvindt. Mijn missie is om vrouwen meer bewust te maken van hun toegevoegde waarde zodat ook zij het leven kunnen leven waar ze altijd al van gedroomd hebben. Zoals Einstein al zei; “Je kunt doen alsof niets een wonder is en doen alsof alles een wonder is.” En ik geloof het laatste.”

Persoonlijkheid

Bianca zegt zelf altijd: “Ik loop met mijn hoofd in de wolken en met mijn poten in de klei.” Daarmee bedoelt ze dat ze erg afgestemd is op spiritualiteit en dit daarbij graag praktisch en concreet maakt. Zoals ze zelf dan ook zegt: “We moeten het hier doen.” Ze is een echte Rotterdamse die soms wat bot en/of kort door de bocht kan reageren, maar altijd met een enorm groot hart. Alles wat ze doet, doet ze met liefde. Zelfs als dit niet zo ervaren wordt, dan daagt ze je uit om te voelen wat in jezelf wordt aangeraakt. Bianca is betrokken, direct, gedreven, vol humor en liefdevol.

Ervaringsdeskundige

Nadat Bianca in 1999 met een burn-out thuis kwam te zitten, is er veel veranderd. Tot die tijd was Bianca werkzaam als allround boekhouder binnen commerciële organisaties. Van kasboek tot aan management niveau heeft Bianca carrière gemaakt. De burn-out was een wake-up-call waardoor ze ontdekte dat ze werk deed waar ze langzaam van ‘leeg liep’. Om dit zoveel mogelijk tegen te gaan, hield ze zich vooral met mensen bezig en deze stimuleren tot de beste versie van zichzelf. Dit inzicht was het begin van een nieuwe carrière als trainer, coach en therapeut, waarbij paranormale waarnemingen, fysieke ervaringen, mentale gedachtereeks en emotioneel evenwicht gecombineerd wordt, zodat wonderen realiteit kunnen worden.

Inspiratiebronnen

Sinds 1999 heeft Bianca diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops gevolgd. Te veel om allemaal te benoemen. Hierbij een aantal leermeesters die haar hebben geïnspireerd: Abraham Hicks, Gabriëlle Bernstein, Anthony Robbins, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Roy Martina, Dale Carnegie, Jos Olgers, Robert Dilts, Jan Jacob Stam, Bertien van Woelderen, EMED, Brené Brown, Bob Proctor, Denise Duffield-Thomas, Doreen Vitue, Marie Forleo, Richard Branson, Bertien van Woelderen en nog zo veel meer.

Gevolgde opleidingen en trainingen o.a.:
2017 – Ericksoniaanse Hypnose I
2017 – CSR Stresspreventie en -interventiecursus
2017 – PsychoSociale BasisKennis inclusief Medische basiskennis
2016 – The Journey – Brandon Bays
2015 – Hypnose & Regressie Therapie (4-jarige HBO opleiding)
2010 – NLP Trainer
2009 – NLP Master Practitioner
2009 – Proces/Structuur Opstellingen – Hellinger Instituut
2008 – Systemisch Coachen
2006 – Systemisch Werken
2006 – NLP Practitioner
2006 – Mind & Body Coaching
2005 – Emotioneel Evenwicht