Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Sandra Valk

Sandra Valk

Sandra is eigenaar van Centrum Sensibel en Sensibel Academie en tevens bewustzijnscoach, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent. Zij heeft de opleiding Energetisch zelfheling therapeut ontwikkeld waarin zij zelf ook lesgeeft. Daarnaast heeft Sandra het Programma voor zelfheling ontwikkeld waarin zij groepslessen en individuele sessies verzorgt.

Ook kun je bij Sandra in haar praktijk terecht voor individuele bewustzijnscoaching, healing, energetische zelfheling therapie en spirituele ontwikkeling. Kijk HIER voor de individuele sessies en trajecten van Sandra. Ook jongeren zijn welkom bij Sandra!

Contact: sandra@sensibelacademie.nl
of 06-53547643.

Sandra: “Het is mijn wens dat mensen zich bewust worden van hun spirituele, scheppende kwaliteiten en zelfgenezende vermogens. Het is mogelijk om met onze aandacht en energie ons leven positief te beïnvloeden. Ik zie het als een uitdaging om mensen daarin te inspireren.”

Wil je meer lezen over de reis die Sandra heeft gemaakt op weg naar zelfgenezing? Kijk dan HIER.


Over Sandra en Sensibel Academie

Sandra is moeder van een zoon (2005). Zij is in 2010 begonnen met haar praktijk ‘Sensibel praktijk voor counseling en coaching’. Sinds die tijd heeft zij allerlei opleidingen gevolgd op het gebied van healing, mediumschap, trance mediumschap en alternatieve therapie. Ook heeft zij ‘Awakened mind coaching’ gevolgd waarbij zij, aangesloten op EEG apparatuur, haar hersengolven heeft leren trainen naar een verhoogd bewustzijn. Vanaf 2013 is Sandra les gaan geven. Sandra is inmiddels gespecialiseerd in bewustzijnsontwikkeling via meditatie en begeleiding bij zelfheling.

Medio 2017 heeft Sandra Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn opgericht. Andere docenten zijn vanaf 2018 het team komen versterken. Eind 2019 is Sensibel Academie opgericht.


Persoonlijkheid

Hoewel Sandra zich volop bezighoudt met spiritualiteit, staat zij met beide voeten stevig op de grond. Sandra is warm, betrokken, gedreven, direct en vol humor. Je voelt je al snel bij haar op je gemak.


Ervaringsdeskundige

“Mijn eigen leven is de afgelopen jaren in positieve zin drastisch veranderd. Ik kom uit een situatie van chronisch ziek zijn (een bijnieraandoening, ernstige huidziekte, allergieën en astma) en ik heb hierdoor een groot deel van mijn leven in ziekenhuizen doorgebracht. Ik was gewoon super gevoelig. De vragen: ‘Er moet toch een reden zijn waarom ik zo ziek ben?’ en: ‘Hoe kan ik genezen?’, hebben centraal gestaan. En dat is nu precies mijn vakgebied geworden. In die context hebben al mijn eigen ervaringen dan ook ‘zin’ gehad. Het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben en ik ben ervan overtuigd dat dit dan ook precies was wat ik in mijn leven wilde uitwerken, zodat ik hier later anderen mee zou kunnen begeleiden.

Ik ervaar mijn leven nu als één groot en mooi avontuur en mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan. Mijn gevoeligheid is nu mijn grootste kracht. Achteraf gezien hebben mijn uitdagingen mij de mooiste lessen geleerd. Deze zijn nu de bron van inspiratie om anderen verder te kunnen helpen.”

“Ik geloof in de kracht van een holistische benadering: de benadering van een mens als geheel in al zijn aspecten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Lichaam, geest en ziel vormen een eenheid. Het is mijn wens dat er meer samenwerking komt tussen de reguliere- en de alternatieve (energetische) geneeskunst. Het is inmiddels bewezen dat (geleide) meditatie, mindfulness, visualisatie en oefeningen effectieve manieren zijn om het immuunsysteem te versterken en de zelfgenezend vermogen aan te spreken. Wanneer dit zou worden ingezet naast reguliere behandelingen zoals medicatie, zouden we zoveel meer kunnen bereiken!”

Let wel: Sandra is geen arts en stelt dan ook geen diagnoses. Ook geeft zij geen advies over het gebruik van medicatie. Behandelingen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners.


Begeleiders uit de spirituele wereld

Naast de trainingen en opleidingen die Sandra heeft gevolgd, heeft zij ook een ander soort training ondergaan. In meditatie naar andere bewustzijnsstaten heeft zij kennisgemaakt met haar ‘zielenleiding’, gidsen en andere energieën uit de spirituele wereld. Deze hebben haar stapje voor stapje laten zien en ervaren hoe en waarom wij het leven op aarde hebben gecreëerd, hoe wij mensen de scheppers zijn van onze eigen werkelijkheid en hoe wij het leven kunnen creëren waar wij werkelijk naar verlangen. Sandra brengt deze informatie nu met liefde over op anderen.


Inspiratiebronnen

Inspiratiebronnen zijn verder o.a. Esther Hicks, Joe Dispenza, Bentinho Massaro, Mooji, Eckhart Tolle, Bob Proctor, Brandon Bays, Greg Braden, Tijn Touber, Christina von Dreien en nog veel meer.


Gevolgde opleidingen en trainingen

2019-heden: Diverse online trainingen bij Neal Donald Walsch, Joe Dispenza en Eckhart Tolle.
2019: Becoming Supernatural workshop van Joe Dispenza in Londen.
2019: Healing Energy event met Bill Bengston en Henk Fransen.
2018: Training ‘Healing en Bewustwording’ bij het Levenscollege.
2016 tot medio 2017: Awakened mind training en coaching bij Suzanne Tempel.
2016: Trainingen bij Jaco Elken: Paramedisch mediumschap en Therapeutisch mediumschap en trance healing.
2014/2015: Weektrainingen mediumschap in Engeland aan het Arthur Findley College en in Zenderen bij de Zwanenhof.
2013: Academie voor Mediumschap (1 jaar) bij José Gosschalk en Karel Besseling.
2013: Academie voor Psychodynamica (psychodynamisch therapeut). 1,5 jaar.
2013: Trainingen op het gebied van trance healing en mediumschap (bij Scott Milligan).
2009-2012: Intuïtieve ontwikkeling, healing en reading bij Soare te Voorburg.
2008/2009: Academie voor Counseling en Coaching: 2 jarige opleiding. Specialisatie trauma counseling.
1996: HBO SPH (propedeuse).