Blijf op de hoogte van nieuws en inspirerende activiteiten.

En ontvang gratis tips om je bewustzijn en energie te verhogen.

Visie en missie


Visie

Wij mensen zijn meer dan alleen ons lichaam en ons denken. Wij zijn energetische, spirituele wezens. In energie is alles en iedereen met elkaar verbonden en samen maken wij onderdeel uit van een groter geheel; de Bron van alles.

Met ons bewustzijn en onze energie geven wij vorm aan onze werkelijkheid, ons lichaam en onze omgeving. Met dit bewustzijn en deze energie hebben wij ook de potentie om onze werkelijkheid positief te veranderen. Het is de wens van Sensibel Academie om mensen bewust te maken van hun spirituele, scheppende kwaliteiten en hun (zelf) genezende vermogens.


Missie

Sensibel Academie biedt begeleiding en ondersteuning bij bewustzijnsontwikkeling, (zelf)genezing en spirituele groei, met als hoger doel het verhogen van het bewustzijn en de energie van het grotere geheel. Samen kunnen wij dit mogelijk maken. (Zelf)liefde, respect en mededogen zijn hierbij belangrijke waarden.

Het is de wens van Sensibel om een samenwerking te bewerkstelligen tussen de alternatieve- en reguliere geneeswijzen. Samen zouden we mensen zoveel verder kunnen helpen op weg naar een gezond, liefdevol en gelukkig leven.

Neem contact op Bekijk referenties